Case Study

John M Lewis

Derby, UK

scroll

How we helped

John M Lewis

With the decor looking dated and the client waiting area becoming increasingly cluttered, DSP were consulted to advise on potential opportunities to refresh the interior and improve the existing layout.

Our designers found this a perfect opportunity to inject some modernisation in to the interior design at the same time incorporating new marketing and branding features.

The first key upgrade was to install a new suspended ceiling system to improve acoustics, facilitate new services and create a more modern feel to the space.

New furniture and workstations allowed better concealment of storage and de-clutter the working areas creating a much better first impression for clients. Furthermore installation of a modern frameless glass partition partially screened off the rear workstation and created an ideal opportunity to incorporate some funky new branding via manifestation.

Vibrant flooring choices, keeping within the company corporate colours, including hard wearing brightly covered soft seating in the waiting area really lifted the scheme creating strong features. Finishing touches such as full decoration, feature lighting, upgrading of entrance circulation spaces and bespoke wall mounted advertising completed the project.

The final interior refurbishment has made a significant difference to the feel of the interior and has completely rejuvenated the client facing areas.

scroll

What we did

Services Undertaken

Interior design and space planning | Loose and fitted furniture | Soft seating | Bespoke signage | Flooring | Redecoration | Glass frameless partitions/ Bespoke manifestation & graphics | Suspended ceilings | Electrics

scroll

Have a peek

Photo Gallery

scroll

You imagine it...
We create it...

Contact us for your free design consultation

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.